Cine ne recomanda

Clientii nostri isi impartasesc experienta avuta alaturi de noi, de-a lungul timpului.

  • ECOPACK
  • Tess
  • Av. Valentin Bodea
  • Custom Design
Iulian Pop
Iulian Pop

Asteptarile noastre, in ceea ce priveste profesionalismul echipei Estico, au fost confirmate in cei 2 ani de cand colaboram. In afara de tehnologiile inovative aduse in birourile noastre, am avut sansa sa ne cunoastem si sa ne imprietenim cu o echipa operativa, care inspira incredere. Suntem convinsi ca si in continuare compania Estico ne va oferi servicii impecabile si va ramane un partener important pentru noi. Ne-au castigat increderea si apreciem ca lupta pentru a o pastra! ECOPACK si ECOPAPER sunt cei mai vechi producatori de ambalaje si hartie din Romania. Traditia si experienta celor doua fabrici completate de utilajele moderne, procesele de productie si management si cu produsele fabricate ne-au ajutat sa devenim lideri de piata in Romania, avand in 2015 peste 400 de angajati si o cifra de afaceri de peste 67mil de euro .

TESS - GELU DUMITRU
GELU DUMITRU

Prietenie – un simplu cuvânt care denumeste relația noastra cu echipa Estico. Ne cunoastem de mai bine de 20 de ani, timp in care profesionalismul de care au dat dovada privind orice solicitare a noastra a făcut ca relatia de afaceri pe care o aveam initial sa se schimbe într-o relație de prietenie.

Valentin Bodea cabinet avocat
Valentin Bodea

Cabinetul de avocatura Valentin Bodea din Brasov activeaza de 10 ani in domeniul dreptului civil, al dreptului comercial, al muncii si al familiei, asigurând asistenta si reprezentanta unui mare numar de clienti din cele mai diverse domenii de activitate. Intr-un birou de avocatura, printurile sunt mereu o problema. Avocații produc o cantitate mare de documente scrise, caci, după cum stim, „verba volant, scripta manent”. In plus, se trimit si primesc faxuri, iar, odata cu dezvoltarea tehnologiei, se trimit si primesc email-uri ce contin documente scanate. Pentru a ne usura sarcinile, documentele tip le preluam din memoria scanerului, utilizând rețeaua biroului, aceasta fiind o facilitate pe care ne-am putut-o permite datorita firmei Estico. Am schimbat, de la începutul carierei, o mulțime de imprimante, scanere, faxuri, dar niciunele nu ne-au satisfacut nevoile de zi cu zi, dar mai ales toate necesitau consumabile. Cum timpul ne este dusman, ne-am gasit un aliat, astfel ca Estico se ocupa de schimbare lor, le poarta grija, dar in asa fel incat acestea nu genereaza un cost mult prea mare.

In ultimii doi ani, cu ESTICO, problema printurilor a încetat sa mai fie o problema. Acest aspect al activitatii noastre a devenit unul obisnuit, fara mari batai de cap. Incepem, practic, sa uitam ca avem un aparat complex instalat in birou, neavând altceva de făcut in afara de a introduce hartie, de a selecta documentul dorit si de a apasa tasta print. In rest, specialistii lor poarta grija consumabilelor, a intervențiilor tehnice, atunci cand este nevoie. Si nu in ultimul rand, toate acestea vin la un pret net avantajos comparand intreaga bataie de cap pe care o aveam candva!

Iulian Curavale Custom Design
Iulian Curavale

Cu Estico avem permanent parte de experiente noi: mai multa inovatie, mai multa valoare si mai multe oportunitati. Intreaga flota de echipamente Xerox aflata in dotarea copyshop-ului Custom Design a reusit sa creasca productivitatea, calitatea serviciilor oferite si sa diversifice aplicatiile. Acum putem sa realizam materiale de marketing complexe si sa raspundem prompt oricarei solicitari venite din partea clientilor nostri. Ultima tehnologie Xerox IJP 2000, implementata anul acesta, ne ofera posibilitatea, unica in Romania, sa printam 420 metri patrați/ora la calitate foto. Este un plus pentru noi,reusind astfel sa fim permanent peste asteptarile clientilor. Custom Design a luat fiinta in 2004 si este cel mai profesional centru de copiere din Brasov, asta nu o spunem noi, o spun clientii. Suntem o echipa tanara, entuziasta, gata sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii in cel mai scurt timp. Realizam printuri/copii alb-negru si color in gama formatelor A5-A0+ pe diferite tipuri de media, carti de vizita, coperți de licenta, brosuri, pliante, afise indoor si outdoor, cataloage, bannere si roll-up-uri. Pentru noi Xerox = the future of printing. IULIAN CURAVALE