Estico partener Xerox de 29 de ani

În cei 50 de ani de activitate ai companiei Xerox în România, rețeaua de parteneri a fost vitală pentru dezvoltarea brandului. „Mulțumită colaborării pe care o avem cu Xerox încă din 1991, am reușit să ne respectăm și chiar să ne depășim promisiunile față de clienți și să le oferim cele mai bune echipamente și soluții tehnice.” povestește Robert Seidner, Estico.


Slider image

Soluții pentru companii

Piața pe care activați devine din ce în ce mai dinamică? Oferim soluții de finanțare care vă permit să răspundeți rapid în timp ce modelați și piața.

Slider image

Soluții pentru profesiile liberale și PFA-uri

Dacă activați ca profesie liberală sau PFA, nu înseamnă automat că trebuie să faceți totul pe cont propriu. Acest lucru se aplică în special atunci când vine vorba despre investiții sau securizarea lichidității. Puteți găsi soluțiile potrivite pentru profesiile liberale și PFA-uri aici.

Slider image

Soluții pentru asociații și fundații

Ce potențial au instituțiile publice? Un potențial mare, dacă există soluții potrivite. Vă vom ajuta să vă modernizați școala, municipalitatea sau organizația socială.

Iridesse: Diferențiați-vă de competiție și stimulați creșterea business-ului

Afla mai multe


B9100: Imprimantă alb-negru prietenoasă pentru birou, gata de producție


Xerox iGen® Press

Calitatea și productivitatea sunt garantate printr-o automatizare avansată care se regasește în presă de la început până la sfârșit.

De la offset la digital, cu Xerox Versant 180

Studiu de caz – De la offset la digital cu Xerox Versant 180

Afla mai multe

Birou

Construiți-vă locul de muncă virtual cu aplicații

Afla mai multeEstico studio de caz Photo Fuji Studio

Studiu de caz – Photo Fuji Studio

Afla mai multe

Toate opiniile si studiile de caz