Două familii. O tehnologie avansată. ConnectKey.

[fruitful_ibox_row] [fruitful_ibox column=”ffs-three-two” icon=”none” styleicon=“background-color:#fff; color:#fff; border-radius:0%;”][fruitful_ibox icon=”none” styleicon = “background-color:#fff; color:#fff; border-radius:50%;”]
Indiferent dacă desfășurați o afacere de dimensiuni mici sau mijlocii sau o corporație mare, tehnologia de vârf Xerox ConnectKey vă permite să vă conectați la alte dispozitive din gamă și să personalizați experiența dvs. pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs.
Pentru grupuri mici de lucru
Familia VersaLink ®
Pentru grupuri de lucru medii și mari
Familia AltaLink ®
[/fruitful_ibox] [fruitful_ibox column=”ffs-three-one” icon=”none” styleicon = “background-color:#fff; color:#fff; border-radius:50%;” last=”true”] Tehnologia ConnectKey transformă și adaptează biroul și mediul dumneavoastră de lucru oferindu-vă libertatea de a fi mai productiv și de a rezolvă noi provocări de afaceri pe măsură ce apăr.[/fruitful_ibox] [/fruitful_ibox_row] [su_box title=”Xerox® ConnectKey Apps “] Utilizarea aplicațiilor pe tabletă sau pe telefonul mobil face viață mai ușoară. Indiferent dacă verificați o prognoză meteo, rezervați sau faceți cumpărături la comerciantul preferat, aplicațiile facilitează o experiență rapidă și eficientă.
Acum același lucru este valabil și pentru imprimanta sau imprimanta multifuncționala (MFP) Xerox.
Descărcați aplicații într-o imprimantă cu funcție de conectare sau într-o imprimantă MFP și ușurați modul de lucru.
Indiferent dacă aveți nevoie să scanați într-un dispozitiv cloud sau să traduceți și să imprimați documentele prin atingerea unui buton, ConnectKey are o aplicație pentru asta.
Descărcați prin galeria noastră de aplicații sau direct prin ecranul tactil al dispozitivului dvs.
Puteți colabora cu partenerii Xerox pentru a personaliza aplicații specifice nevoilor dumneavoastră.
[su_accordion][su_spoiler open=”yes” title=”Aplicația Xerox® Easy Translate”]

Traducere de limbaj instantanee de pe mașină MFP, telefon sau PC. Traducet cu ușurință și localizați peste 44 de limbi, inclusiv franceză, germană, lituaniană, japoneză etc.
Vedeți aplciatia Easy Translator în AppGallery
[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Aplciatia Capture Point Transformer.”]
Un serviciu cloud care permite dispozitivelor multifuncționale Xerox să ofere organizațiilor o scanare eficientă și sigură a documentelor, tranformând rapid hârtia într-o informată editabila, disponibilă oriunde în cloud.
Vedeți aplciatia CapturePoint în AppGallery.
[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Info App “]
Implementați mesaje direcționate care apăr pe interfață imprimantei MFP, precum note manageriale, mesajele companiei, comunicații generale sau informații de contact.
[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Aplicații de scanare personalizate”]
Creați fluxuri de lucru personalizate pentru grupuri sau utilizatori. Aplicațiile de scanare includ: Scanarea către e-mail, FTP, foldere de rețea partajate, USB și mulți-destinații.
[/su_spoiler] [/su_accordion] [/su_box] [su_spacer] [fruitful_ibox_row] [fruitful_ibox column=”ffs-three-two” icon=”none” styleicon = “background-color:#fff; color:#fff; border-radius:50%;” ]
[/fruitful_ibox] [fruitful_ibox column=”ffs-three-one” last=”true” icon=”none” styleicon = “background-color:#fff; color:#fff; border-radius:50%;” ]

Aplicațiile Xerox ConnectKey

Descărcați aplicații pe echipamentul dvs pentru a imprima/scana către dispozitive cloud sau pentru a traduce și imprima mai mult.

Afla mai multe
[su_button url=”https://appgallery.external.xerox.com/xerox_app_gallery/solutions_market_place” target=”blank” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Xerox App Gallery[/su_button] [/fruitful_ibox] [/fruitful_ibox_row] [fruitful_tabs type=”vertical” width=”100%” fit=”true”] [fruitful_tab title=”Interfață tip tabletă”]

 

Atingeți, glisați, prindeți și derulați ca pe un dispozitiv inteligent
[/fruitful_tab] [fruitful_tab title=”Mobile și cloud-ready”]

Gestionați, imprimați, scanați și distribuiți în și din sisteme cloud.

[/fruitful_tab] [fruitful_tab title=”Evaluarea securității imprimantei”]

 

Beneficiază de o experiență cu adevărat personalizată.
[/fruitful_tab] [fruitful_tab title=”Servicii de imprimare administrate”]

 

Adăugați, ștergeți sau schimbați instrumente și aplicații pentru a modifică echipamentul în funcție de nevoile dumneavoastră.

Optimizați dispozitive, gestionați de la distanță și profitați de instrumentele incorporate.

[/fruitful_tab] [fruitful_tab title=”Aplicații personalizate”]

 

 

Adăugați, ștergeți sau schimbați instrumentele și aplicațiile pentru a se potrivi nevoilor dvs. în evoluție
[/fruitful_tab] [/fruitful_tabs] [su_divider]

Multifuncționale MFP și Imprimante activate