Inchiriere echipamente Xerox

Prin oferta noastra de inchiriere echipamente, va asiguram garantia unor printuri impecabile, asigurate prin intermediul unui contract de service complet.

25 de ani de experienta locala, peste 1000 clienti satisfacuti si parteneriatul cu Xerox, brandul numarul 1 in lumea printului vor face experienta dvs remarcabila.

Printre cele mai solicitate echipamente din oferta de inchiriere, amintim:

Multifunctional Color format A3

Imprimanta, copiator, scanner, si optional fax, cu printare duplex (fata-verso), conectivitate Ethernet, display cu Touch Screen.

Multifunctional Alb-Negru format A3

Imprimanta, copiator, scanner, si optional fax, cu printare duplex (fata-verso), conectivitate Ethernet, display cu Touch Screen.

Copiator Alb-Negru/Color Laser

Productivitate si viteza marita, pentru grupuri medii si mari de utilizatori, cu printare duplex (fata-verso), conectivitate Ethernet.

 

Cotatiile includ transportul, instalarea, punerea in functiune, instruirea utilizatorilor si interventii de service nelimitate, cu absolut orice piesa sau consumabil necesar functionarii (practic, in sarcina dvs ramane doar aprovizionarea cu hartie).

 

Inchiriere echipamente personalizate

La cerere, dispunem si de echipamente de alte formate si performante (imprimante cu cerneala solida, imprimante color A4 pana la SRA3 cu hartie de pana la 270 grame,  plottere A0, faxuri, accesorii de sortare si capsare, etc)

Pentru a ne consulta in privinta celui mai potrivit echipament, si pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne transmiteti o solicitare, utilizand pagina de contact sau completand urmatoarea cerere.

Cere o cotatie