Inchiriere echipamente Xerox

Prin oferta noastra de inchiriere echipamente, va asiguram garantia unor printuri impecabile, asigurate prin intermediul unui contract de service complet.

Piese de schimb
Pinioane, axe, motoare

Manopera
Indiferent de numarul de interventii necesar inlocuirii pieselor si a remedierii eventualelor defectiuni sesizate la dispeceratul Estico

Toner, drum, waste, etc. Exceptie hartie si capse

Pana la 6 ore de la solicitarea facuta la dispeceratul ESTICO (0268.419.052)

SOLUTII PENTRU BIROU – Grupuri de lucru medii si mari

Adaptabile și puternice pentru activități de o importanță vitală, cu tehnologia Xerox® ConnectKey® echipamentele multifuncționale de mare volum AltaLink sunt concepute pentru utilizatorii exigenți cu volume mari, standarde de securitate ridicate și cerințe de finisare avansate.

SOLUTII PENTRU BIROU – Grupuri de lucru mici

Echipamentele de birou compatibile cu tehnologia Xerox® ConnectKey®VersaLink A4 și A3 reprezintă un salt imens către productivitatea la locul de muncă. Acestea sunt concepute să transforme modul în care lucrăm, mai eficient și mai sigur.

La cerere, dispunem si de echipamente de alte formate si performante (imprimante cu cerneala solida, imprimante color A4 pana la SRA3 cu hartie de pana la 270 grame,  plottere A0, faxuri, accesorii de sortare si capsare, etc)

Pentru a ne consulta in privinta celui mai potrivit echipament, si pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne transmiteti o solicitare, utilizand pagina de contact sau completand urmatoarea cerere.