Prin oferta noastră de închiriere echipamente, vă asigurăm garanția unor printuri impecabile, asigurate prin intermediul unui contract de service complet.

Piese de schimb
Pinioane, axe, motoare.

Manoperă
Indiferent de numărul de intervenții necesar înlocuirii pieselor și a remedierii eventualelor defecțiuni sesizate la dispeceratul Estico.

Toner, drum, waste, etc. Excepție: hârtie și capse.

Până la 6 ore de la solicitarea facută la dispeceratul ESTICO (0268.419.052)

SOLUȚII PENTRU BIROU – Grupuri de lucru medii și mari

Adaptabile și puternice pentru activități de o importanță vitală, cu tehnologia Xerox® ConnectKey® echipamentele multifuncționale de mare volum AltaLink sunt concepute pentru utilizatorii exigenți cu volume mari, standarde de securitate ridicate și cerințe de finisare avansate.

Echipamente multifunctionale departamentale monocrom de mare capacitate de la 126€ / luna

Echipamente multifunctionale departamentale color de mare capacitate de la 118€ / luna

Echipamente multifunctionale departamentale monocrom de la 30€ / luna

Echipamente multifunctionale departamentale color de la 35€ / luna

SOLUȚII PENTRU BIROU – Grupuri de lucru mici

Echipamentele de birou compatibile cu tehnologia Xerox® ConnectKey®VersaLink A4 și A3 reprezintă un salt imens către productivitatea la locul de muncă. Acestea sunt concepute să transforme modul în care lucrăm, mai eficient și mai sigur.

La cerere, dispunem și de echipamente de alte formate și performanțe (imprimante cu cerneală solidă, imprimante color A4 până la SRA3 cu hârtie de până la 270 grame,  plottere A0, faxuri, accesorii de sortare și capsare, etc)

Pentru a ne consulta în privința celui mai potrivit echipament, și pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne transmiteți o solicitare, utilizând pagina de contact sau completând urmatoarea cerere.