Estico prin certificarea Xerox Platinm Autorized Document Technnology partner, ofera servicii profesionale de mentenanta si service print: FSMA, Service on call, Inchiriere echipamente

Soluţiile Estico ofera nu numai tehnologie de varf, ci si valoare adaugata acesteia, prin suportul pe care il asigura clienţilor. Angajamentul real faţa de calitatea afacerii clienţilor Estico presupune implicarea totala in derularea intregului proces si nu doar fragmentar, in unele stadii.

Solutii de service:

Full Service and Maintenance agreement (FSMA)

Prin intermediul unei strategii mai puţin utilizate in Romania, Xerox dubleaza contractele de finanţare in domeniul publicarii si tiparirii de documente, cu un contract de SERVICE TOTAL, asigurat de catre o echipa dedicata, specializata in aparatura si utilajele de producţie.

Afla mai multe!

Service on call

Din gama de servicii oferite de noi, puteti alege “interventii la solicitare” (Service on call). Aceasta prestatie se poate realiza fara un contract prealabil, si se aplica atat echipamentelor produse de Xerox, cat si ale altor marci, in limita vechii acestora si a disponibilitatii pieselor si consumabilelor necesare.

Afla mai multe!

Inchiriere echipamente

Prin oferta noastra de inchiriere echipamente, va asiguram garantia unor printuri impecabile, asigurate prin intermediul unui contract de service complet.

Afla mai multe!

Achizitii publice (SICAP)

Din gama de servicii oferite de noi, puteti alege “interventii la solicitare” (“Service on call”). Aceasta prestatie se poate realiza fara un contract prealabil, si se aplica atat echipamentelor produse de Xerox, cat si ale altor marci, in limita vechii acestora si a disponibilitatii pieselor si consumabilelor necesare. .

Afla mai multe!