Din gama de servicii oferite de noi, puteți alege “intervenții la solicitare” (Service on call). Această prestație se poate realiza fără un contract prealabil și se aplica atât echipamentelor produse de Xerox, cât si ale altor marci, în limita disponibilității pieselor și consumabilelor necesare acestora.

Autorizari service

Partener Xerox din 1991, avand certificari pentru intreg portofoliul de produse si servicii Xerox. Afla mai multe despre produsele si serviciile Xerox.

Partener Kyocera. Service si distributie autorizata pentru echipamentele din zona de print departamental. Afla mai multe despre produsele Kyocera.

Partener Lexmark. Service si distributie autorizata pentru echipamentele din zona de print departamental. Afla mai multe despre produsele Lexmark.

Distribuitor al marcii Zebra. Echipamente de print industriale si imprimante de birou.

Distribuitor al marcii RENZ in Romania. Echipamente de perforare, legare si laminare. Afla mai multe despre produsele Renz.

Distribuitor si service autorizat al marcii Kobra. Intreaga gama de distrugatoare de documente. Afla mai multe despre produsele Kobra.

Elcoman este unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de documente si alte suporturi (electronice, magnetice si optice).

Cum solicit service on call?

Pașii care se urmează în cadrul acestui tip de serviciu sunt:

înregistrare sesizare în dispecerat aici / 0268 419 563;
– constatarea defectului și întocmirea devizului, care va conține oferta pentru înlocuirea eventualelor piese de schimb și/sau consumabile necesare, cât si a manoperei care se va presta pentru înlocuirea acestora;
– confirmarea devizului de către client (implicit acceptul pentru executarea lucrării), întocmirea facturii proforme aferente și achitarea ei;
– etapa logistica privind procurarea pieselor (în cazul în care nu sunt în stoc – în funcție de raritatea piesei, durata poate fi de până la 30 zile);
– remedierea defectului;
– emiterea facturii fiscale finale, corespunzătoare.

Tarife interventii Service on call*

Service on call
Echip. A4 alb-negruEchip. A4 colorEchip A3 alb-negruEchip. A3 sau A0 color
35 €40 €45 €50 €
Tarif orar, preț fara TVA
*Notă: Prețurile au caracter informativ. Pentru o estimare precisă vă rugăm să completați formularul de cotație.

[su_button url=”http://estico.ro/cotatie/”]Află o cotație![/su_button]