Xerox desemnat lider in raportul IDC MarketScape privind management al imprimării și al documentelor

Xerox

Pentru al șaselea an Xerox deține poziția de lider în rapoartele IDC MarketScape care includ serviciile de management al imprimării și al documentelor, precum și management al fluxurilor de lucru cu documentele.

 

Xerox este unicul producător de echipamente de imprimare evaluat în cadrul raportului care are un segment de business dedicat fluxurilor de lucru cu documentele. Ofertele pentru automatizarea fluxurilor de lucru sunt o parte importantă a soluțiilor de productivitate și de simplificare a proceselor de business oferite de companie. Acestea îi ajută pe clienți să evite blocajele și ineficiența apărute în managementul documentelor. Xerox continuă să își optimizeze ofertele pentru automatizarea fluxurilor de lucru pentru o gamă largă de industrii. Cele mai noi 29 de soluții sunt destinate unor industrii diverse precum servicii bancare pentru retailproducțieinstituții guvernamentaleservicii de sănătate și învățământ superior.

Îmbunătățirile aduse portofoliului de servicii Xerox pentru managementul fluxurilor de lucru includ metodologia de evaluare a fluxului de lucru, modele adaptive pentru procese de business, procesarea inteligentă a documentelor, precum și revizuirea și recunoașterea formularelor. De exemplu, oferta Xerox privind managementul inteligent al proceselor de business (iBPM) aduce soluții scalabile și accelerează dezvoltarea rapidă de aplicații, permițându-le partenerilor și clienților să își personalizeze proiectele.

IDC MarketScape 2016
IDC MarketScape; Worldwide Document Workflow Services Hardcopy Market

“Serviciile Xerox de management al fluxurilor de lucru oferă beneficii unei varietăți de industrii și segmente de business din cadrul unei organizații – de la reducerea consumului de hârtie și micșorarea costurilor, la creșterea nivelului de productivitate al angajaților și asigurarea securității datelor și documentelor”, spune Mike Feldman, președinte, Large Enterprise Operations, Xerox. “Faptul că ocupăm poziția de lider de piață de mulți ani este reprezentativ pentru creșterea noastră consecventă și adoptarea de soluții software și servicii care oferă beneficii reale clienților noștri.”

În plus, Xerox continuă să își extindă prezența pe piață și portofoliul de soluții și servicii pentru fluxuri de lucru cu documentele prin intermediul parteneriatelor și achizițiilor. Cei mai importanți parteneri sunt Hyland Software pentru managementul de conținut, Top Image Systems pentru zona de enterprise și Datawatch pentru analize sistemice.

 

Raportul ofera informații referitoare la punctele tari ale Xerox, cum sunt:

  • O strategie și un plan pentru fluxurile de lucru cu documentele foarte bine dezvoltate, incluzând proiecte de creștere prin intermediul parteneriatelor și achizițiilor;
  • Active de bază care au în vedere o gamă largă de aplicații de business orizontale, precum și industriile verticale, pentru a aborda principalele piețe strategice, cu potențial de creștere – producție, servicii bancare și învățământ superior;
  • Un portofoliu solid de servicii pentru fluxurile de lucru cu documentele care conține instrumente proprii de evaluare și colaborare.

Portofoliul de servicii Xerox pentru fluxuri de lucru cu documentele include, de asemenea, soluții pentru mai multe industrii, atât pentru partea de front-office, cât și back-office. Soluțiile orizontale presupun creanțe, servicii de resurse umane pentru procesele de angajare și managementul dosarelor angajaților.

sursa: Agora.ro

Lasă un răspuns