Xerox a lansat la Internet & Mobile World 2016 soluția ECM DocuShare 7.0

Xerox IMWorld DocuShare 7

Xerox Romania a lansat la Internet & Mobile World 2016, Xerox® DocuShare 7.0, cea mai recentă versiune a platformei Enterprise Content Management (ECM) dezvoltată de companie. Soluția permite companiilor să implementeze un mecanism performant de management al conținutului pentru un control eficient al documentelor și productivitate sporită.

 

”Ne bucurăm să începem parteneriatul cu High-Tech Systems and Software printr-o premieră pe plan local, și anume, lansarea Xerox DocuShare 7.0”, a afirmat Mihai Paraschiv, Business Solutions şi Partner Manager Xerox România. ”Mobilă și intuitivă, noua versiune a platformei asigură colectarea, administrarea, protejarea informațiilor importante și distribuirea conținutului digital şi fizic, contribuind la buna desfășurare a activității companiilor.”

 

”Xerox DocuShare 7.0 ajută angajații să fie mai eficienți, concentrându-se asupra intersecției dintre oameni, procese și documente. Se creează, astfel, fluxuri de lucru ce îmbină digitalul cu analogicul, se elimină timpii morți și crește productivitatea generală a companiilor. În concluzie, timpul de consultare, revizuire și semnare a unui contract de către mai mulți actori în cadrul unui act administrativ-economic, de exemplu, se poate reduce cu cel puțin 80%”, adaugă Mihai Paraschiv.

 

“Considerăm că atât experiența High-Tech Systems and Software ca integrator Enterprise de soluții software și hardware, cât și calitatea produselor Xerox sunt componentele ideale pentru dezvoltarea unui produs mai puternic, mai flexibil, capabil să răspundă prompt la nevoia de control și creștere a productivității din cadrul oricărui tip de business din regiune”, a afirmat Mitu Morega, Business Development Manager HTSS.

Afla mai multe despre solutia Xerox ECM  [su_button url=”http://www.xerox.ro/software-products/produse-pentru-birou/b/55/”]Xerox DocuShare[/su_button]

DocuShare 7.0 gestionează și stochează centralizat informația la fața locului sau în cloud, facilitând colaborarea între angajați, clienți și parteneri prin găsirea rapidă a documentelor și punerea lor la lucru prin motorul puternic de gestionare a fluxurilor de business. Noua soluție se integrează nativ cu ecosistemul de echipamente Xerox ConnectKey, documentele scanate putând fi, astfel, direcționate automat către fluxuri de lucru personalizate pe baza rolurilor și funcțiilor îndeplinite în companie.

Peste 5.500 de companii din peste 90 de țări, inclusiv România, ce folosesc Xerox DocuShare, au observat beneficii remarcabile în utilizarea soluției, printre care se numără:

  • Reducerea cu până̆ la 80% a timpului petrecut pentru găsirea informațiilor
  • Reducerea cu 50% a cheltuielilor operaționale
  • Câștiguri semnificative şi reducerea deșeurilor datorită unui consum mai mic de hârtie şi energie
    Recuperarea informațiilor în caz de forță̆ majoră, în așa fel încât acestea sunt mereu protejate şi accesibile
  • Respectarea normelor legislative prin versionări și audituri cuprinzătoare

La Internet & Mobile World 2016 experții Xerox și HTSS demonstrează la stand modul în care platforma Xerox DocuShare 7.0 poate ajuta companiile să administreze eficient cantități enorme de documente, în format digital şi tipărit. De asemenea, Thierry Lavialle, Sales Director Xerox Content Management și Mitu Morega, Business Development Manager HTSS, susțin în prima zi a evenimentului, pe scena Enterprise Solutions, prezentarea ”Make your business more productive by empowering your content”.

sursa Xerox.ro

Lasă un răspuns